Nyponpulver
Nyponpulver från hela
handplockade  nypon i Anderna
Pain@way Ekologiska Nyponpulver en stark antioxidant som skyddar dina celler det har en mörk röd färg vilket liksom blåbärs mörka djupa färg är ett tecken på ett högt innehåll av antioxidanter. Flavonoider och karotenoider är två värdefulla antioxidanter som finns i vårt Nyponpulver. 
Nyponpulver förebygger hjärt och kärlsjukdom visar ny Svensk studie

Med en dryck baserad på nyponpulver uppvisade en studie på en grupp överviktiga personer en sänkning av blodtrycket och en sänkning av det farliga kolesterolet LDL i blodet redan efter 6 veckor. Läs mer studien i vårt nyhetsbrev.
Pain@way Nyponpulver innehåller ett flertal vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver för hälsa och välbefinnande. Nyponen kommer från den frukt som innehåller mest naturliga antioxidanter och är fritt från tillsatser och kemikalier.
Magnesium är en mineral som många har en brist av skriver Susanna Ehdin, forskare och fil.dr i immunologi I boken, "den självläkande människan" Magnesium aktiverar över 100 enzymer och hjälper nerver och muskler att fungera, behövs också för att få ett öppet sinne.
Bär och frukter kan du inte äta för mycket av.
Allt fler forskningsrapporter varnar för att äta multivitaminer som tabletter, då de kan ha en negativ verkan och skapa obalanser i kroppen.
Bär och frukter innehåller både vitaminer, mineraler, antioxidanter och nyttiga fetter och kan inte överdosseras eller skapa obalanser.
Pain@way Nyponpulver kommer från en torkad frukt liksom många av våra andra produkter
Skillnaden på naturliga kosttillskott och kemiska produkter är att upptaget och funktionen är så mycket bättre i naturliga produkter som kroppen känner igen och att du samtidigt till för 100-tals med Microämnen som kroppen behöver för att de positiva effekterna ska komma igång.
Vårt nypon innehåller magnesium från mineralrika jordar i Anderna som är basiskt och höjer ditt pH-värde.
Magnesium är ett ämne som vi behöver i små mängder, bland annat för att nervcellerna ska fungera bra.
Nu har en grupp kinesiska forskare konstaterat att ett tillskott av magnesium gör att råttor blir bättre på att lära sig nya saker och får förbättrat minne.
Pain@way Ekologiskt Nyponpulver är troligen det bästa nyponpulvret  i Norden
 Pain@way Nyponpulver är en ren naturprodukt, handplockade, obesprutade och ugnstorkade i högst 42 grader för att bevara alla vitaminer, mineraler och näringsämnen. Nyponen växer på 2000 m höjd i mineralrika Anderna, fritt från avgaser, maskangrep och besprutningar. Vi har fått Hälsokostrådets godkännande av vårt nyponpulver vilket man får efter att analyserna inte visar några ovälkomna tungmetaller eller liknande kemiska föroreningar.
Pain@way Nypon är en naturlig antioxidant
V
ilket innebär att nypon hjälper cellerna att försvara sig mot fria radikaler. Genom att äta mat och kosttillskott rikt på antioxidanter stärks immunförsvaret. Fria radikaler orsakar att celler bryts ner och påskyndar på så sätt åldrandet.
Läs mer om kosttillskott, noteringar från föredrag med Sveriges Ledande Näringsforskare Magnus Nylander
Pain@way
Nypon minskar värk och ger ökad rörlighet

14
års erfarenhet och referenser från kunder har visat fantastiska resultat på allt i från smärtande knän till värk i fingrar och tår, många av våra kunder har kunnat avstå planerade operationer och kommit tillbaka till ett normalt liv utan värk. Därför kan vi också varmt rekommendera  Pain@way nyponpulver som kosttillskott.

Av vår kroppsvikt utgörs hela 5% av mineraler som är lika viktiga som vitaminer.
De fungerar som tändstiften i livets energi och energiutbytet i levande organismer. De är också bärare av energi, utan dem förlorar vi vår laddning och känner oss orkeslösa och mindre vitala. Mineralerna påskyndar viktiga livsprocesser i kroppen. 

Pain@way Nyponpulver är en stark antioxidant och mineralerna kalium och magnesium som många lider brist på.
Det innehåller inga kemiska tillsatser, ingen industriell tillverkning som tablett eller kapsel, vilket optimerar vitaminer, mineraler och enzymer som annars kan förstöras eller minimeras vid upphettning eller vid tillverkning. Enzymer fungerar som kroppens tändstift och startar processer i kroppen som är viktiga för din hälsa.
Nyponpulver från Anderna i Chile
Bäst balans mellan naturliga naturliga råvaror, frukter och bär

Forskare från Pasteur-institutet i Lille undersökt samspelet mellan tre av kroppens viktigaste mineraler: magnesium, zink och koppar. Slutsatsen är anmärkningsvärd: en hög magnesiumhalt i blodet minskade den samlade risken för dödlighet i alla sjukdomar med 40 procent och i cancer med 50 procent. När den höga magnesiumnivån kombinerades med en låg zinknivå minskade risken för att dö i någon sjukdom, inklusive cancer, med hela 80 procent. Det här visar hur viktigt det är att äta en varierad kost med mycket frukt och grönsaker. Fler näringsämnen är säkert inblandade än dessa tre och den bästa balansen får man via naturliga råvaror. Det räcker inte med ett tillskott av bara det ena eller andra, säger professor Alicja Wolk vid enheten för nutritionsepidemiologi vid Karolinska institutet.

Pain@way Nyponpulver innehåller per 100 gr, Energi 214 Kcal, Protein 6,5 gram, Kolhydrat 36 gram, Fett 3,8 gr, Kost fibrer 4,7 gr, Vitamin C 230 milligram, Vidare innehåller nyponpulver Vitamin B1, B2, E, Betakaroten, kalium, magnesium, Bioflavonoider, Pektiner. Se jämförelsetabell.
Vi rekommenderar; 1 tesked 1-2 x per dag, gärna på gröt, mysli eller upprört i lite vatten.  När det gäller kosttillskott är det alltid bättre att sprida ut intaget på två gånger per dag istället för att ta allt på en gång.
Dagsbehovet av C-vitamin motsvaras av en apelsin om dagen

Minst 75 mg om dagen är rekommendatioen, gravid behöver 85 mg och ammande 100 mg per dag.
Om du är rökare kan du behöva dubbla ditt intag av C-vitamin då rökning dränerar kroppen på C-vitamin
.
C-vitamin brist rätt så vanlig i västvärlden
Mellan 5-10 % av den vuxna befolkning har det och upp till 50 % av alla rökare har det. Ett lågt intag av C-vitamin ger känsliga blodkärl som lätt kan gå sönder.

P
ain@way nypon är inget läkemedel på något sätt
Nyponen är en pulveriserad naturlig frukt,
som växer i ett bra klimat i Anderna, fritt från avgaser, maskangrep och besprutningar. Nyponen är lågtemperatur torkade och bevarar därför näringsvärdet efter torkning.
Rekommendationer av andra nöjda kunder som har blivit av med värk i knän och leder och hjälpta till ett bättre liv har varit vår bästa marknadsföring under de 12 år som vi sålt produkten.

Pulver från torkade frukter är bra för din hälsa. Ät lite av varje, Ju starkare färg desto bättre.
Vi rekommenderar en mix av Pain@way nypon, Chia, Blåbär, Havtorn, Svarta vinbär, Tranbär, Nässelpulver.

Se näringsdeklaration
REFERENSER
Dagligen få vi telefonsamtal från nöjda kunder och ena berättelsen är mer fantastisk än den andra.
Att kunna hjälpa människor med så enkla medel som är helt utan biverkningar är mycket stimulerande.
Har ätit nypon kapslar i 4 månader helt utan resultat.
Med nyponpulver från er har blivit mycket piggare till och med morgonpigg. Tack, mår så mycket bättre! Annelie Johansson, Kalmar
För ett år sedan köpte jag nyponpulver på grund av värk i knäna, efter en dryg månad började jag bli bättre och när förpackningen var slut var jag så bra att jag inte brydde mig om att fortsätta. Ett stort misstag visade det sig då jag sedan i våras har fått äta mängder av värktabletter och och gått på ett flertal behandlingar och bara blivit sämre, i sommar så pass dålig att jag inte längre kunde gå. Då först förstod jag att det måste ha varit nyponpulvret från Anderna,
Pain@way Nyponpulver som gjorde mig smärtfri och nu äter jag det dagligen igen och börjar återigen bli så bra att jag kan sluta med värktabletterna som jag har varit storförbrukare på i sommar, 660 värktabletter på några månader är nu nere på en varje morgon och jag kan åter röra mig utan smärta. Därför vill jag rekommendera andra i samma situation, byt ut det dagliga intaget av värktabletter mot nyponpulvret som hjälper mot värk i lederna. Brit-Marie N. Alingsås
Jag har under flera års tid använt ert Nyponpulver för min svåra Artros i tummen och det har fungerat bra. Var före Jul inlagd på sjukhus för ett annat problem och hade då ej tillgång till Nyponpulvret, redan efter 3 dagar svullnande min tumme och handled upp och värkte, och på sjukhuset förstod de inte varför. När jag åter kom hem från sjukhuset började jag att ta min dagliga dossering av Nyponpulvret och är nu bra igen, helt fantastiskt! Så jag kan verkligen rekommendera det till alla med liknande problem. Eivor A.S Östersund 20111227
Den dagliga intaget av Pain@way nyponpulver är viktigt

Vårt n
yponpulver är en antioxidant, fungerar antiinflammatoriskt, och kan ha positiva effekter på ledvätska och brosk.
Flera kunder som har gjort ett kortare uppehåll eller trott att alla tidigare problem var över, refererar till att 2-3 veckor efter de har slutat är de gamla problem tillbaka, så resultatet är inte bestående om man slutar.
Gikt kan hindras med C-vitamin
C-vitamin minskar överraskande risken för gikt med upp till 45 procent, visar en studie från USA och Kanada. Omkring 100000 svenskar misstänks lida av den smärtsamma sjukdomen men enligt Reumatikerförbundet blir sannolikt många felbehandlade.
Men nu visar det sig att vanligt C-vitamin har en kraftigt förebyggande effekt oavsett om det äts i form av frukt och grönsaker.
Gikt betraktades tidigare som den frossande mannens sjukdom och bland riskfaktorerna märks övervikt och hög konsumtion av ost och kött, inte minst inälvsmat som lever. Sjukdomen har även ärftliga faktorer. Alkohol är en viktig orsak till sjukdomen.
A
nfall av gikt uppstår då förhöjda halter av urinsyra kristalliseras i lederna och sedan tidigare var det känt att C-vitamin kan neutralisera urinsyra.
Ändå hade ingen i Sverige studerat hur tillskott av C-vitamin påverkar risken för gikt.
Det är märkligt att vi vet så lite om en sjukdom som var känd på antiken, där mekanismen med urinsyra beskrevs redan på 1800-talet och där läkemedel funnits i 50 år. Det finns otroligt få svenska studier kring gikt, om ens någon.
Experterna vet inte heller om sjukdomen ökar i Sverige men eftersom den är kopplad till övervikt och dåliga kostvanor finns det anledning att tro att så är fallet.
Gikt är en vanlig sjukdom som alla läkare i primärvården stöter på, säger Ralph Nisell, överläkare och docent i reumatologi vid Karolinska universitetssjukhuset.
Han gör uppskattningen att gikt drabbar strax under 1 procent av alla svenskar. Andelen ökar dock med stigande ålder. Hos män kan sjukdomen uppstå från 30-årsåldern medan kvinnor normalt inte drabbas förrän från 50-årsåldern.
Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson varnar också för feldiagnoser.
Ser man inte den klassiska portvinstån så tar man sällan prov på urinsyra i serum. Därför riskerar många patienter att få fel diagnos.
Många lever kvar en fördom om att gikt bara sätter sig i stortån, gikt kan också sätta sig i handleder, armbågar och knäleder. De patienterna, som egentligen är de svåraste fallen, kan lätt få diagnosen ledgångsreumatism och bli felbehandlade i flera år, säger Lennart Jakobsson.
Läs hela artikeln på http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gikt-kan-hindras-med-c-vitamin_2625269.svd

Ge oss dina bästa tips hur du använder vårt Nyponpulver och hur det hjälper dig, så delar vi med oss till andra.
Tillsammans kan vi bli ännu bättre, KLICKA HÄR och fyll formuläret med dina bästa tips.

Ät mindre kalorier, inför kalorirestriktion.
Du kommer att minska risken för Välfärdssjukdomar, minska det farliga underhudsfettet, gå ner i vikt och må mycket bättre.

Näringsinnehåll på våra torkade frukter, nyponpulver, chiapulver, Chiafrön

Begränsa ditt kaloriintag 2 dagar i veckan så kan du halvera ditt IGF1 värde och leva ett friskare liv.

Bli en Näringsoptimerare.
Se vår kaloritabell och planera för kalorirestrektion.

Antioxidanter, vitaminer, mineraler, enzymer och Orac- värden
Här kan du se Orac värden per 100 gr av olika livsmedel.
 

Ekologiskt Nyponpulver
Pain@way Nyponpulver är en ren naturprodukt, handplockade, obesprutade och ugnstorkade.
"Prova på pris" inkl frakt
400 gr 174:-
850 gr 279:-
1600 gr 447:-
 
4450 gr 1.198:-073-1027000


Vad tycker kunderna?
Östersund
Jag har under flera års tid använt ert Pain@way Nyponpulver för min svåra Artros i tummen och det har fungerat bra, var före Jul inlagd på sjukhus för ett annat problem och hade då ej tillgång till Nyponpulvret, redan efter 3 dagar svullnande min tumme och handled upp och värkte igen, och på sjukhuset förstod de inte varför. När jag åter kom hem från sjukhuset började jag att ta min dagliga dossering av Nyponpulvret och är nu bra igen, helt fantastiskt! Så jag kan verkligen rekommendera det till alla med liknande problem. Eivor A.S

Löddeköpinge
Vi har nu använt Nyponpulver från Anderna - med fantastiskt resultat. Min besvärande värk i höger armmuskel är helt borta. Min sambos värk i fötter, knän och handled är helt borta. Anders Andersson

Järvsö
Jag har tidigare provat 4 burkar Artrox Glukosamin men märkte ingen skillnad, har nu provat 900 gr Pain@way Nyponpulver i 3 månader och känner mig redan bättre. Birgitta Jansson

Visby
Hej “Bravara” ! Jag vill tacka för den särklassigt snabba leveransen av nyponpulver från Anderna !! Jag beställde pulvret sent igår eftermiddag och idag kl 10.30 ringde brevbäraren på dörren och överlämnade det nästan 2 kg tunga paketet! Är pulvret av samma kvalitet som leveransen så kommer min reumatism att gå en strålande framtid till mötes !!! Med vänliga hälsningar fr Monica Svensson, Visby

Ånge
Vilka fantastiska produkter, jag köpte ett magnetknäskydd och började med Pain@way Nypon + i januari, redan efter 2 månader kunde jag åka skidor och nu i sommar har jag även spelat golf igen, tidigare gick jag med kryckor i långa perioder på grund av värk. Kent Paulsson