BROSK UTA ARTROS, BRAVARA.SE FRISKT BROSK, INGEN ARTROS

ARTROS ÄR EN ANNAN ORSAK TILL INFLAMMATION I LEDER OCH MUSKELVÄRK. Artros är den vanligaste ledsjukdom av alla. Den visar sig i svullna och smärtande leder och kommer ofta smygande. Leden blir stelare och ömmar eller värker. Smärtorna av Artros, gör att man själv upptäcker sjukdomen, innan den syns på röntgen, men då har den redan pågått en längre tid, ofta i flera år. Läs mer...

Artros drabbar 8 av 10 människor under deras livstid.. Ju äldre vi blir desto mera sannolikt är det att vi har artros någonstans i kroppen.

Det vanligaste stället är knän, fingrar och rygg. Äldre människor har nästan alltid artros mellan några kotor i ryggraden.

NYPONPULVER MINSKAR VÄRK OCH ÖKAR BLODCIRKULATION, NYPONPULVER HAR BEVISERLIGEN HJÄLPT MÅNGA TILL MINDRE SMÄRTA LÄS MER..

ARTROS, bravara.se

INGEFÄRSPULVER 250gr+NYPONPULVER 900gr GROV

INGEFÄRSPULVER 250gr+NYPONPULVER 900gr GROV, KOMBIPRIS

HAVTORNSPULVER 125 gr+NYPONPULVER 900 gr grov

HAVTORNSPULVER 125 gr+NYPONPULVER 900 gr grov TILL KOMBIPRIS

CHIAFRÖN 900 gr EKO + NYPONPULVER 900 gr

NYPONPULVER 900 gr och CHIAFRÖN 900 gr EKO, OMEGA 3- KOMBIPRIS, PREMIUM QUALITY

NYPONPULVER GROV 900 GR+BLÅBÄRSPULVER 125 GR

NYPONPULVER GROV 900 GR+BLÅBÄRSPULVER 125 GR TILL KOMBIPRIS

KNÄBAND 8 MAGNETER SMÄRTLINDRING , STABILITET, KNÄARTROS

KNÄBAND KNÄARTROS , 8 MAGNETER FÖR SMÄRTLINDRING , STABILITET, KARDEBORRE FÄSTE

FOTLEDSMAGNET VID VÄRK OCH SVULLNAD

FOTLED, HÅLFOTSMAGNET ENKLARE FUNKTIONELARE ÄN MAGNETSULOR 

Din kropp är ett biologiskt underverk

Din kropp gör allt för att överleva och hålla dig frisk utan att du tänker på det.
Den har en otrolig läkningsförmåga, den står emot 10 biljoner bakterier som du har på huden, den oskadliggör inkräktande virus, reparerar skador utan att du behöver tänka på det. Täpper till skadade blodkärl, återställer skadade nerver, läker brutna ben, läker sår, reparerar skadade muskler, visst är det fantastiskt!

Du blir vad du äter!
Vi gör oss av med trettiotusen hudceller i minuten och byter hela huden varje månad och på 9 månader har vi bytt större delen av alla våra celler i kroppen. Mycket av det vi stoppar i munnen gör ingen som helst nytta utan det äter vi bara för att det är gott. Belasta inte ditt eget reningsverk mer än nödvändigt.

När vi utsätts för nya bakterier så är vi beroende av ett starkt immunförsvar.
En bra start på dagen är att börja med ett brett spektrum i olika färger av nyttiga vitaminer, mineraler och micro ämnen, från frukter och bär i sin ursprungliga form som torkade pulver, tillsammans ger det på sikt positiva synergieffekter!

DÅLIG TANDHÄLSA KAN VARA EN ORSAK TILL VÄRK I LEDER. Den visar sig i svullna och smärtande leder och kommer ofta smygande. Leden blir stelare och ömmar eller värker.

Utgör rotfyllda tänder en hälsorisk? 
Karin Öckert, tandläkare: 
Av de nedan relaterade fallen kan vi lära 
• att rotfyllda tänder kan ge upphov till svåra kroniska hälsoproblem; 

• att orsaken till ett hälsoproblem kan sitta någon annanstans än där symtomen uppträder; 
• att patienter måste få olika odontologisk behandling beroende på kvaliteten på deras immunförsvar; 
• att det krävs ett ökat samarbete och kunskapsutbyte mellan tandläkare och läkare; 
• att det finns äldre forskning och kunskap som gått förlorad

Ingrid Brynolf konstaterade i sin doktorsavhandling att 93% av rotfyllda tänder hade patologiska processer i käkbenet.
 Ett flertal studier med röntgendiagnostik upptäcker infektion kring endast 25-35% av rotfyllda tänder.
Ödesjö et al. gör 1990 beräkningen att det finns cirka 2.5 miljoner rotfyllda tänder med på röntgen synlig infektion i Sverige 
(Kan våra patienter verkligen ostraffat leva med dessa käkinfektioner så länge de inte ger upphov till lokala reaktioner?

Grupp 1- har ett starkt immunförsvar, som tillåter dem att föra kriget mot bakterier och toxiner från rotspetsen så nära infektionskällan som möjligt och på så sätt skydda kroppen från att skadas. De får ibland lokala symtom och utvecklar lätt fistlar, men får inga problem i andra organ.

Grupp 2 - individer har något svagare immunförsvar, men håller sig friska så länge de inte drabbas av någon ytterligare belastning såsom influensa, graviditet, ett fysiskt eller psykiskt trauma. Då kan det hända att försvaret kring tanden sviktar och toxinerna passerar ut i kroppen. Kriget kommer nu i stället att ske i olika organ långt från infektionskällan.

Grupp 3 - har en genetiskt nedsatt immunitet som gör dem extremt känsliga för infektioner. Toxinerna i den rotfyllda tanden passerar direkt ut i blodbanan utan någon fungerande försvarsreaktion lokalt, men med destruerande effekt på allmänhälsan.

LÄS HELA ARTIKELN MED FORSKNINGS REFERENSER HÄR

Totalsumma:
    Till kassan