CHIAFRÖN

VÅRA EKOLOGISKA CHIAFRÖN ÄR RIKA PÅ Vitamin B, kalcium, fosfor, potassium, zink, koppar, magnesium och dessutom 18 av 20 livsnödvändiga aminosyror. 

CHIAFRÖN ÄR BRA FÖR MAGEN har växtrikets rekord i innehåll av Omega 3 och är därmed en mycket bra källa till de fettsyror som skyddar mot hjärt-kärlsjukdomar och hämmar inflammationer i kroppen som anses vara de grundläggande orsakerna till många sjukdomar.

Chia är ett bra alternativ för dig som behöver kalk men inte dricker mjölk.

Chia är en komplett råvara med ett högt innehåll av protein och alla livsviktiga aminosyror, grundämnet bor som stärker skelettet, mukopolysackarider som bildar en skyddande slemhinna på tarmväggarna som bromsar sjukdomsframkallande bakterier och saktar ner upptaget av kolhydrater.

Chiafrön Eco med Omega 3 innehåller 35% kostfibrer och 20% högkvalitativt protein, rikt på vitamin B, kalcium, fosfor, potassium, zink, koppar, magnesium och dessutom 18 aminosyror. Chia pulver Eco med innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser, vilka inte heller behövs p g a den höga halten av naturliga antioxidanter. De viktigaste antioxidanterna är klorogensyra, kaffeinsyra, myricetin, quercetin, och kaempferol. 

CHIAFRÖN TILLSAMMANS MED D3-VITAMIN
Underlättar upptagningen av kalcium och stärker ditt skelett, lätt upptag i kroppen, mineraler och näringsämnen kommer därför snabbt ut till kroppens celler.

Det har visat sig i flertal studier att Alfa-Linolensyra som finns naturligt i våra Chiafrön kan öka cellmembranens genomsläpplighet och motverka inflammationer i tarm och mage vilket också förebygger en rad ålderssjukdomar och förbättrar näringsupptaget.

VÅRA EKOLOGISKA CHIAFRÖN innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser!

CHIAFRÖN 2x900 gr, EKO, NATURLIGT OMEGA3 -PREMIUM QUALITY-

EKOLOGISKA CHIAFRÖN, OMEGA3 FRÅN ALFA-LINOLENSYRA, 35% KOSTFIBER OCH 20% PROTEIN

CHIAFRÖN 900 gr, EKO, NATURLIGT OMEGA3 -PREMIUM QUALITY-

EKOLOGISKA CHIAFRÖN, OMEGA3 FRÅN ALFA-LINOLENSYRA, 35% KOSTFIBER OCH 20% PROTEIN

Totalsumma:
    Till kassan