GURKMEJAPULVER

GURKMEJAPULVER VISADE EN POSITIV EFFEKT I MEDICIN MED MOSLEY De positiva effekterna gurkmejapulver kunde ses redan efter 6 veckor. De som fick kapslar med gurkmeja och placebogrupperna hade ingen effekt.


Gurkmeja i maten kan påverka våra gener som är kopplad till inflammationer. Gurkmeja har länge använts inom folkmedicinen för att bota inflammatoriska åkommor. Gurkmejans effekt är lika stark som eller till och med starkare än antiinflammatorisk medicin, enligt författaren och föreläsaren Sanna Edhin.

Det finns minst 200 ämnen i gurkmeja Men det är mest Kurkumin eller Curcumin som ger gurkmejan den gula färgen och som anses ha mest verkan.

Normal dosering per dag av Gurkmejapulver 1 tsk per dag.

Vårt gurkmejapulver är 100 % naturligt och fritt från tillsattser Gurkmejapulver ska inte överdoseras och bör i första hand intas som uppvärmd tillsammans med mat, speciellt om du har IBS eller i övrigt känslig mage.

Vitaminer är ämnen som kroppen själv inte kan tillverka 
De behöver vi få i oss genom det vi äter, som mat eller kosttillskott. I kombination med mineraler och microämnen som ingår naturligt i våra torkade pulver, så ökar upptaget i kroppen.

GURKMEJA 1x300 gr PULVER CURCUMIN

GURKMEJA PULVER VISAR POSITIVA EFFEKTER REDAN EFTER 6 VECKOR

GURKMEJA 2x300 gr PULVER CURCUMIN

GURKMEJA PULVER VISAR POSITIVA EFFEKTER REDAN EFTER 6 VECKOR

MAGNESIUM, KALCIUM,-240 TAB- D3 OCH K2 VITAMIN, GURKM. EXT.

KALCIUM, D3, K2, GURKMEJA SAMT BIOPERIN®, SVARTPEPPAREXTRAKT

Totalsumma:
    Till kassan