ARTROS

ÄR EN ORSAK TILL VÄRK OCH INFLAMMATION I LEDER.
NYPONPULVER HAR BEVISERLIGEN HJÄLPT MÅNGA TILL MINDRE SMÄRTA

Artros är den vanligaste ledsjukdom av alla. Den visar sig i svullna och smärtande leder och kommer ofta smygande. Leden blir stelare och ömmar eller värker. Smärtorna av Artros, gör att man själv upptäcker sjukdomen, innan den syns på röntgen, men då har den redan pågått en längre tid, ofta i flera år.

Artros drabbar 8 av 10 människor under deras livstid.. Ju äldre vi blir desto mera sannolikt är det att vi har artros någonstans i kroppen.

Det vanligaste stället är knän, fingrar och rygg. Äldre människor har nästan alltid artros mellan några kotor i ryggraden.

MAGNETKNÄBAND MINSKAR VÄRK OCH ÖKAR BLODCIRKULATION

BROSK UTA ARTROS, BRAVARA.SE FRISKT BROSK, INGEN ARTROS

MAGNETBAND MED 8 MAGNETER SMÄRTLINDRING , STABILITET, KNÄ ARTROS

KNÄBAND KNÄ ARTROS , 8 MAGNETER FÖR SMÄRTLINDRING , STABILITET, KARDEBORRE.

ARTROS, bravara.se ARTROS I LED

FOTLEDSMAGNET VID VÄRK OCH SVULLNAD

FOTLED, HÅLFOTSMAGNET ENKLARE FUNKTIONELARE ÄN MAGNETSULOR 

Din kropp är ett biologiskt underverk

Din kropp gör allt för att överleva och hålla dig frisk utan att du tänker på det.
Den har en otrolig läkningsförmåga, den står emot 10 biljoner bakterier som du har på huden, den oskadliggör inkräktande virus, reparerar skador utan att du behöver tänka på det. Täpper till skadade blodkärl, återställer skadade nerver, läker brutna ben, läker sår, reparerar skadade muskler, visst är det fantastiskt!

Du blir vad du äter!
Vi gör oss av med trettiotusen hudceller i minuten och byter hela huden varje månad. På 9 månader har vi bytt större delen av alla våra celler i kroppen. Aminosyror är kroppens byggstenar, en bra  start på dagen är Chiafrön som innehåller 18 av kroppens 20 aminosyror.

Belasta inte ditt eget reningsverk mer än nödvändigt.
Mycket av det vi stoppar i munnen gör ingen som helst nytta utan det äter vi bara för att det är gott. Men det går att äta både gott och nyttigt.

När vi utsätts för nya bakterier så är vi beroende av ett starkt immunförsvar.
En bra start på dagen är att börja med ett brett spektrum i olika färger av nyttiga vitaminer, mineraler och micro ämnen, från frukter och bär i sin ursprungliga form som torkade pulver, tillsammans ger det på sikt positiva synergieffekter!

Tillagd i varukorgen